binnenkort weer: on ice!


Het is weer zover! Ook dit jaar weer 4 weken ijsplezier tijdens Écht Veldhovenz ON ICE op De Plaatse in Veldhoven-dorp

Een fraai verlichte ijsbaan en een gezellig horecapaviljoen. Van 9 december 2016 tot en met 7 januari 2017. De baan gaat zaterdagmiddag open om 14.00 uur en de officiële opening wordt om 15.00 uur verricht door wethouder van de Looy.  Aansluitend zal er een  wervelende openingsshow zijn door Kids On Ice.

IJssculpturen en ander nieuws.

Het activiteitenprogramma is uitgebreid met een demonstratie ijssculpturen maken en een meezingavond. Wegens groot succes komt er een 2e ladies night. En tijdens de kerstdagen komt Samenloop voor Hoop met een bijzondere kerstballenactie.

En dan zijn er natuurlijk nog alle succesvolle activiteiten van de afgelopen jaren. Zoals het RABO schoolschaatsen, het kratjesschuiven, het Simac Severinus Songfestival, het gezellige horecapaviljoen, de stijlvolle dineravond en natuurlijk elke dag heerlijk schaatsen. ON ICE is er voor iedereen, jong, oud, sportief, echte Veldhovenaar of ver weg geboren? Ze treffen elkaar op de schaats of bij een drankje.

Pinnen.

Toegangskaartjes en schaatsverhuur kunnen dit jaar afgerekend worden met een pinpas. Dus betalen wordt nog gemakkelijker en veiliger.

Zoals bekend is het dragen van handschoenen verplicht tijdens het schaatsen. Schaatsers kunnen ze natuurlijk zelf meebrengen, maar ze kunnen dit jaar op de ijsbaan ook een paar echte ON ICE handschoenen kopen voor slechts €2,50.

Lees alle informatie over al het nieuws en het volledige programma in het ON ICE magazine of kijk op de website www.echtvelhovenz.nl en volg ON ICE op facebook, Instagram of Twitter.

ECHT VELDHOVENZ ON ICE De Plaatse, Veldhoven-dorp.

 

Reacties